Kako ti lahko pomagamo?
arrow&v

Cena šolske ure znaša 14 EUR.

Učitelj te bo kontaktiral v roku ene ure.

Če želiš, lahko naložiš naloge.

 

Uspešne priprave na popravni izpit.

 

Za uspešno opravljanje popravnega izpita je pomembno, da ne odlašaš do zadnjega trenutka. Priporočamo ti, da s pripravami pričneš vsaj 14 dni prej.

 

Na ta način se količina snovi razporedi na manjše, lažje obvladljive dele, ki se jih boš hitreje naučil in zapomnil. Poleg tega se s tem izogneš tudi nepotrebnemu stresu.

 

Priprave na popravne izpite izvajaja ekipa izkušenih inštruktorjev z večletno prakso. To so učitelji in študentje zaključnih letnikov ustreznih fakultet.

 

Pri svojem delu smo pozorni na področja, kjer se nahaja neznanje. Snov razložimo na način, ki ti je najbližji. Jasnim razlagam sledi preizkus razumevanja in utrjevanje učne snovi.

 

Inštrukcije lahko potekajo v obliki fizične prisotnostjo ali z online učiteljem v živo preko interneta. Online ne pomeni le preprosto pošiljanje nalog preko emaila, temveč predvsem razlaganje snovi in preverjanje znanja z učiteljem v živo preko interneta.

 

Naše izkušnje kažejo, da se najboljši rezultati pokažejo, če združimo najboljše iz obeh pristopov. Kateri bo prevladal, online ali fizični, je odvisno od vsakega posameznika posebej. Vsekakor ne pozabimo na zdravje.

 

Pošlji svoje povpraševanje preko gornjega obrazca. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki te bo najbolje pripeljala do uspešno opravljenega popravnega izpita.

 
 

Ekipa Učitelji & Pedagogi

© 2020 Ekipa Učitelji & Pedagogi